Новият Wi-Fi термостат COMPUTHERM E400RF

Wi-Fi термостатът COMPUTHERM E400RF е безжично превключващо устройство със сензорни бутони, което може да се управлява през интернет от смартфон или таблет и се препоръчва предимно за управление на системи за отопление и охлаждане. Лесно се свързва към всеки газов котел с двупроводна точка на свързване на стаен термостат, както и към всеки климатик или друго електрическо устройство, независимо дали са с управляваща верига 24 V или 230 V.

Wi-Fi термостатът COMPUTHERM E400RF може да се използва: за управление на газови и пелетни котли; за дистанционно управление на съществуваща система за отопление/охлаждане; за управление на електрически котли; за управление на соларни системи; за управление на определени групи други електрически устройства.

По-важни функции: безжично управление със сензорен бутон; потребителски интерфейс: сензорни бутони; възможност за дистанционно управление; той е свободно преносим в обхвата; наличие на ръчен и програмиран режим; калибриране на температурен сензор; приложение за смартфон; контрол от множество потребители; и други.

Със седмичния програматор E400RF можете да зададете желаната температура за всеки час от деня и нощта. По този начин температурата във Вашия дом винаги отговаря на вашите изисквания. Осигурява комфорт, без да изразходва ненужно енергия. Той винаги консумира толкова енергия, колкото е необходимо и можете да спестите до 30% от разходите си за отопление. В допълнение, дистанционното управление също може да Ви спести енергия, тъй като по този начин можете дистанционно да изключите устройството от Вашия смартфон или таблет, когато сте далеч, и да го включите по-късно.

Разгледайте още за продукта!

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.

Топломакс също така Ви предлага

Газови котли

Едноконтрурни и двуконтурни кондензационни котли, газови котли с вграден бойлер с различни мощности.

Газови конвектори

За надеждно и икономично отопление на ресторанти, складове, вили, къщи, производствени помещения и др.

Препарати за отоплителни системи

За почистване на инсталацията, защита от корозия, от замръзване, за запушване на течове и др.

Магнитни филтри и сепаратори

Подходящи за битови инсталации, промишлени инсталации и комунални инсталации.

Комини и димоотводи

Коаксиални колена, коаксиални удължения, стенни преходи, накрайни за плосък покрив и др.

Газови проточни бойлери

Газови проточни бойлери със затворена горивна камера на метан и на пропан-бутан.

Термопомпи

Екологични източници на топлина с възможност за избор на различни мошности.

Излъчватели

С дистанционно управление, подходящи за използване на тераси, в заведения и др.