Условия за доставка

Стоките, поръчани от електронния магазин на фирмата /www.toplomax.bg/, се доставят с куриер на избран от Вас адрес,  в офиса на куриерската фирма или могат да бъдат взети от следните адреси: София 1797, бул. „Андрей Ляпчев“ 26 партер и 5400 Севлиево ул. Магистрална № 3

Доставката е за сметка на Клиента. Плащането се извършва при доставка на стоката  с наложен платеж.
По желание за СОФИЯ – Доставка и монтаж на адрес от наш сервизен партньор – по договаряне.

1. Поръчаните от Вас продукти ще бъдат доставени в най-кратки срокове от куриерите по Ваш избор на Спиди или Еконт, Лео Експрес, Интерлогистика или друга куриерска фирма по договорка.
2. Цената на доставката се формира в зависимост от теглото на продукта и времето за доставяне, изчислява се след избора за плащане на продуктите от кошницата и избора на куриер.
3. Стандартната доставка е обичайно до 2 работни дни след изпращане на коректно попълнена в електронния магазин поръчка. В случай на забавяне потребителят ще бъдете уведомен.
4. Потребителят носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя. Търговецът не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
5. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, Търговецът не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока.
6. При предаване на стоката потребителят или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
7. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Потребителят дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Свържете се с нас