Експресен тест за инхибитор

12.00 лв. с ДДС

Експресният инхибиторен тест осигурява бърз анализ на място на концентрацията на всички видове Fernox протектори и инхибитори. Лесен, бърз и интуитивен за използване. Тестването на концентрацията на инхибитор позволява съответствие с BS 7593:2019, схемата за сравнение и може да се изисква за съответствие с гаранциите на котела.

При регистрирането на този тест за отоплителна система за еднократна употреба в приложението Fernox Water Test (безплатно за изтегляне от Apple App Store или Google Play Store) е наличен сертификат за изтегляне. Успешно или неуспешно се потвърждава въз основа на цвета на тестовите ленти, сравнен с цветната диаграма на опаковката. В случай на неуспешен резултат, действия могат да бъдат предприети незабавно чрез добавяне на още инхибитор и повторно тестване за получаване на сертификат. По този начин се спестява време, тъй като няма нужда от повторни посещения.

  • Бързо и лесно тестване на място на концентрацията на инхибитора;
  • Една тест лента на система. Всеки контейнер съдържа 50 тест ленти;
  • Подходящ за тестване на всички инхибитори на базата на молибдат;
  • Изтеглете приложението Fernox Water Test за сертификат за отчет в лабораторен стил;
  • Позволява съответствие с BS 7593:2019 и схемата за сравнение;
  • Позволява спазване на гаранциите на котела.

 

Препоръки за приложение

Приложение, монтаж и дозиране
1. Сканирайте QR кода на флакона с тест ленти, изтеглете Fernox Water Test App и се регистрирайте.
2. Добавете нова проба в приложението.
3. Попълнете подробности за системата (адрес, възраст на системата и т.н.).
4. Вземете проба от вода в системата, която е представителна за системата като цяло (източете водата за няколко секунди, преди да вземете пробата).
5. Потопете тест лентата във водата на системата за 1 секунда и я извадете.
6. Сравнете с цветната диаграма в рамките на 10 секунди и направете снимка.
7. Изберете цвета, който най-точно представя цвета, наблюдаван върху тест лентата, и изпратете. Пробата вече се записва в приложението, определя се успешното/неуспешното и се генерира отчет и се изпраща по имейл.

Опаковка, работа и безопасност
Тест лентите се доставят във флакон от 50 ленти. Тест лентите не са опасни, но трябва да се съхраняват на недостъпно за деца място.