Магнитен филтър TF1 Sigma UB 3/4″

170.40 лв. с ДДС

Композитен филтър за монтаж под котела с месингов колектор, предназначен за лесно инсталиране в малки, ограничени зони и скрити тръбни инсталации. Този високоефективен филтър може да се монтира директно под котела или в тесни пространства благодарение на компактния, многофункционален дизайн. Филтърът TF1 Sigma UB предлага най-добрия избор за монтажник и осигурява високоефективна защита срещу натрупване на замърсявания в отоплителната или охладителната система.

  • Голям капацитет, компактен дизайн;
  • Идеален за използване в ограничени пространства;
  • Интегриран трипътен вентил с изолация на филтъра и функция за почистване;
  • Издръжлива и здрава конструкция, изработена от висококачествен инженерен полимер, подсилен със стъкло, и непорест кован месинг;
  • Няма да блокира или ограничава потока;
  • Може да смени връщащия клапан, ако е необходимо.
Код: 62589 Категория: Етикет:

Общ преглед на продукта

Корпусът на филтъра TF1 Sigma UB е изработен от полимер с висока якост, подходящ за приложения в системи за отопление и охлаждане. Усиленият полимер има добра устойчивост на хидролиза, както и висока устойчивост на деформация и абразия. Полимерът е съвместим с гликоли и добавки, използвани в системите за централно отопление. Филтърният колектор е изработен от премиум клас, непорест кован месинг, позволяващ директни връзки към системата и проста процедура за обслужване чрез прецизно проектирания колектор.

Филтърът TF1 Sigma UB използва набор от висококачествени компонентни части, които гарантират, че филтърът предлага оптимална производителност. Трипътният сферичен кран е проектиран да позволява на потребителите лесно използване, като същевременно осигурява надеждност. Филтърният колектор включва сигурна връзка към системата и здрава сервизна точка, позволяваща източване и почистване на филтъра. Магнитът е направен от първокласен неодим, позволяващ висока ефективност на улавяне, както и здрава филтрираща среда.

Технически параметри

Каталог

Download