Aruna 300S Wi-Fi смарт стаен термостат (бял/черен)

162.00 лв. с ДДС

Лесно контролирайте температурата в дома си по всяко време и навсякъде с интелигентния стаен термостат ARUNA 300S SMART. Вашият интелигентен стаен термостат увеличава максимално Вашия комфорт, като същевременно пести енергия.

Персонализирайте контрола на температурата в дома си с 4 различни опции за режим, разпознаване на отворен прозорец и др. Влезте в по-интелигентен начин на живот и намалете разходите си за енергия.

Можете да управлявате Вашия интелигентен стаен термостат, където и да сте, чрез Вашия смартфон или таблет, с работа на батерия, без да го свързвате към какъвто и да е контакт.

Мобилното приложение G-Life SMART, което можете да изтеглите безплатно от App Store и Google Play store, е разработено в сътрудничество с Tuya.

Със съвместимостта с Google Assistant и Amazon Alexa можете да управлявате функциите на своя интелигентен стаен термостат по Ваше желание и да се наслаждавате на контролирането на температурата в дома си с Вашия глас или смарт устройства. Можете да управлявате интелигентния си стаен термостат, като използвате само гласа си чрез поддържаните от Amazon Alexa или Google Assistant интелигентни високоговорители.

ARUNA 300S е интелигентен термостат, който регулира температурата както чрез мобилното приложение, така и чрез стаен термостат. Увеличава домашния комфорт и оптимизира енергийната ефективност.

Функция за откриване на отворен прозорец

Вашият интелигентен стаен термостат измерва внезапни спадове на температурата на въздуха в помещенията и разпознава тези спадове като „отворени прозорци“. Това автоматично спира отоплението или охладителя, когато прозорецът Ви е отворен. Функцията за откриване на отворен прозорец допринася значително за пестенето на енергия.

Лесно превключване към режими на отопление/охлаждане

Може да се наложи да регулирате температурата в дома си според сезоните. Докато Ви харесва да се затопляте през зимата, може да искате да се разхладите през лятото. Интелигентният стаен термостат е проектиран да Ви осигури най-добрия комфорт през всички сезони.

Можете бързо и лесно да превключвате между режимите на отопление и охлаждане с Вашия интелигентен стаен термостат.

Контрол чрез мобилно приложение

Мобилното приложение Ви позволява да персонализирате температурните си настройки и да поддържате в дома си желаната от Вас температура, когато не сте у дома. Например, можете да увеличите температурата, когато се приберете у дома, или да я намалите, за да пестите енергия, когато сте на почивка.

*За да управлявате своя интелигентен стаен термостат с мобилно приложение, трябва да се свържете с безжична Wi-Fi мрежа.

G-Life Smart седмично програмиране

Определете температурните стойности според Вашите предпочитания с дневни или седмични регулации с програмен режим.

Създава се комфорт и удобство, като създадете различни температурни програми за почивни дни и работни дни.

Има възможност за 7 дневни програми, а през мобилното приложение 3 програми. В момента на използване на термостата, мобилното приложение е деактивирано, защото се разглежда като ръчно използване. След приключване работата с термостата отново ще се активира възможността за регулиране на мобилното приложение.

Регулиране на температурната чувствителност/хистерезис

Възможност за задаване до колко градуса стайният термостат ще се опитва да достигне желаната температура (горна стойност). В допълнение към хистерезиса, на чувствителността, фабричната температура е 0.5°C. Работната чувствителност може да се промени през настройки за Hysteresis.

*Когато работната чувствителност е 0,5°C и зададете желаната температура на 23,0°C, Вашият отоплителен уред ще спре, когато стайната температура се повиши до 23,5°C, и ще започне работа, когато падне до 22,5°C.

Индикатор за батерията

Индикатор за батерията на Вашия стаен термостат. На екрана ще се появи предупреждение за изтощена батерия, за да Ви предупреди, че трябва поставите нова батерия.

Допълнителна информация

Цвят

Бял, Черен

Технически параметри

 • Размери (В/Ш/Д): 85мм/125мм/20мм
 • Работно напрежение: 3V DC (2 x AAA алкални батерии)
 • Точност на измерване на температурата: 0,1°C
 • Прецизност на работа: (-2,0°C) – (+2,0°C)
 • Работен диапазон: (5°C) – (40°C)
 • Живот на батерията: 1 година (2 x AAA)
 • Работна температура: (-10°C) – (+50°C)
 • Температура на съхранение: (-20°C) – (+60°C)

Технически спецификации на приемника

 • Работно напрежение: 230V(AC)
 • Размери (В/Ш/Д): 90мм/90мм/25мм
 • Реле без комутиращ ток: 7A (240VAC – индуктивен товар) 10A (120VAC – индуктивен товар)
 • Работна температура: (-10°C) – (+50°C)
 • Температура на съхранение: (-20°C) – (+60°C)

Инструкция

Download