F9 Filter Fluid + Protector 500ml

68.16 лв. с ДДС

Filter Fluid + Protector отделя корозионните отлагания и замърсявания от системите за централно отопление и ги събира във магнитния циклонен филтър.
Предотвратява образуването на котлен камък и корозия, оптимизира ефективността и удължава живота на системата.

  • Заедно с филтъра предпазва системата от корозионни отлагания;
  • С дисперсант Fernox Protector за безопасно събиране на магнетит във филтъра;
  • Удължава живота на котела, помпата и топлообменника;
  • За ефект в дългосрочен план трябва да остане в системата за дълго време;
  • Предотвратява отделяне на котлен камък и корозия;
  • Най-добрият продукт в своя клас, иновативна формула;
  • 0,5 л опаковка е достатъчна за 130 л. инсталация.

F9 Filter Fluid + Protector е проектиран за използване с вградени системни филтри Fernox TF1 или други подобни филтри. Този уникален инхибитор включва активен дисперсант, който доказано спомага за безопасното събиране на корозия, отломки и котлен камък чрез филтър. Filter Fluid Protector+ F9 подобрява работата на филтъра, като същевременно предлага пълна защита срещу корозия и образуване на котлен камък. Тази иновативна, доказана формула също така удължава живота на системата и поддържа оптимална ефективност, като същевременно е екологично чиста формула. Нивата на концентрация трябва да се проверяват като част от годишната поддръжка на системата, при нужда може да се долива.

Той е предназначен да повдига и доставя циркулиращи отломки в системата към системен филтър за безопасно събиране и отстраняване.
Трябва да се използва само заедно с филтър – осигурява защита срещу корозия и котлен камък в смесени метални системи за отопление и охлаждане, включително алуминий
Проектиран да бъде оставен в системата за постоянно. Третира до 130 литра системна вода (16 радиатора) и еквивалента на 250 m2 подово.

Той е специално разработен да отстранява корозионните отлагания и замърсявания от централните отоплителни системи и да ги отнесе директно във филтъра (например на Fernox TF1 филтри) за бързото им отстраняване и предпазване от последващото им движение в потока. Не на последно място, той осигурява дългосрочна защита срещу корозия на отоплителните системи и отлагане на варовик.

Каталог

Download

Product Uses

Download