Wi-Fi термостат COMPUTHERM E280 (бял)/E300 (черен)

150.00 лв.186.00 лв. с ДДС

Жичен Wi-Fi термостат за системи с радиаторно и/или подово отопление

Wi-Fi термостатът COMPUTHERM E280/Е300 може да се използва за управление на свързаното към него устройство (напр. газов котел или др.) и за проверка на текущото му състояние с помощта на Вашия смартфон или таблет през интернет. Лесно се свързват и поемат управлението на всеки газов, пелетен, електрически котел и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двужилен кабел, независимо дали управляващото напрежение е 24 V или 230 V.

С помощта на продукта системата за отопление/охлаждане на Вашия апартамент, къща или ваканционен дом може да бъде управлявана от всяко място и по всяко време.

Термостатът е особено подходящ за управление на системи за подово отопление благодарение на допълнителния сензор за подова температура, който е в комплекта и може да се свърже.

Към видео 2 – Оглед на приложението и програмиране
Към видео 3 – Специални настройки

Този продукт е особено полезен, когато не използвате апартамента или къщата си по предварително определен график, напускате дома си за неопределен период от време през отоплителния сезон или възнамерявате да използвате ваканционния си дом и през отоплителния сезон.

Термостатът има две безпотенциални релета, които се включват едновременно, поради което може да управлява два независими уреда. Двете едновременно работещи релета, вградени в устройството, гарантират, че термостатът може лесно да активира или включва или изключва помпа и зонов вентил, в допълнение към стартирането на котела. По този начин, използвайки няколко Wi-Fi термостата тип COMPUTHERM E280/Е300, една отоплителна система може лесно да бъде разделена на зони без отделна система за контрол на зоните.

Допълнителна информация

Цвят

бял E280, черен E300

Допълнителни данни

 • Диапазон на измерване на температурата: 0 °C – 50 °C (0,1 °C стъпки) – вътрешен сензор; 0 °C – 99 °C (0,1 °C стъпки) – сензор за подова температура;
 • Регулируем диапазон на измерване: 5 °C – 99 °C (на стъпки от 0,5 °C);
 • Точност на измерване на температурата (подови и вътрешни температурни сензори): +/- 0,5 °C;
 • Точност на показване на температурата: 0.1 °C;
 • Чувствителност на превключвателя: по избор ± 0,1 °C до ±1,0 °C (на стъпки от 0,1 °C);
 • Диапазон на калибриране на термометъра: ±3 °C (на стъпки от 0,1 °C);
 • Захранващо напрежение за термостата: 200-240 V AC; 50/60 Hz;
 • Превключваемо напрежение (K1 и K2): макс. 24 V DC / 240 V AC;
 • Превключваем ток: K1: 8 A (2 A индуктивен товар); K2: 3 A (1 A индуктивен товар);
 • Работна честота: Wi-Fi (b/g/n) 2.4 GHz;
 • Консумирана мощност в режим на готовност: 0,5 W.

Инструкция E280

Download

Инструкция E300

Download