Допълнителен многозонов безжичен, програмируем стаен термостат COMPUTHERM Q8RF TX

72.00 лв. с ДДС

СOMPUTHERM Q8RF (TX) стаен термостат може да се използва с многозонови термостатите COMPUTHERM Q5RF и Q8RF, като допълнение към двата термостата от комплекта за разширяване на броя на зоните и за регулиране на контакта COMPUTHERM Q1RX.
Връзката между термостата COMPUTHERM Q8RF (TX) и приемника COMPUTHERM Q5RF / Q8RF и / или контакта COMPUTHERM Q1RX се осъществява по радиочестотна връзка и не е необходимо полагането на кабел.
Термостатът предлага възможност за превключване на чувствителността, за калибриране на вътрешния термометър, за лесно превключване между режимите на охлаждане и отопление.

COMPUTHERM Q8RF (TX) стаен термостат може да се използва с многозонови термостати COMPUTHERM Q5RF и Q8RF, като допълнение към
двата термостата от комплекта за разширяване на броя на зоните и за регулиране на контакта COMPUTHERM Q1RX. Връзката между термостата COMPUTHERM Q8RF (TX) и приемника COMPUTHERM Q5RF / Q8RF и / или контакта COMPUTHERM Q1RX се осъществява по радиочестотна връзка и не е необходимо полагането на кабел. За всеки ден от седмицата може да се направи отделна температурна програма. Дневно могат да се настроят 1 фиксирана и 6 свободно избрани различни времена на включване и при всяко от тях може да се настройва различна температура. Термостатът предлага възможност за превключване на чувствителността, калибриране на вътрешния термометър, активиране на защитната функция на помпата, опростяване на режимите.

Допълнителна информация

Вид

Програмируеми

Технически параметри

Най-важните технически данни на термостата /предавателя/:
• Диапазон за измерване на температура: 3-45 °С (с 0,1 °С стъпки)
• Диапазон за настройка на температура: 5-40 °С (с 0,5 °С стъпки)
• Точност на мерене на температурата: ±0,5 °C
• Диапазон на калибриране на темп.: ± 3 °C (с 0,1 °С стъпки)
• Чувствителност на включване: ±0,1; ±0,2 °C; ±0,3 °C
• Захранващо напрежение на батерии: 2×1,5 V АА (LR6) Алкални батерии
• Работна честота: 868,35 MHz
• Диапазон на действие: ~ 50 м на отворен терен

Брошура

Download

Декларация за съответствие

Download

Инструкция

Download